foto1
ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"
foto1
ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"
foto1
ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"
foto1
ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"
foto1
ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΖΕΥΣ"
2009 - 2019: Δεκα χρόνια προσφοράς και… συνεχίζουμε
  • atlasH123.png
  • DION__RED.png

 

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, που διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»,  τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019. Η φετινή διοργάνωση στήριξε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης για την αγορά διασωστικού υλικού.

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν τη διαδρομή των 5 χλμ στους συνοικιακούς δρόμους του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης. Μία γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ένας αγώνας δρόμου διαφορετικός, με μοναδικό κίνητρο την προσφορά και τη χαρά της συμμετοχής.     

Ο π. Κυριάκος Κοκελίδης 

Τα συγχαρητήρια, τις πατρικές ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, μετέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους  π. Κυριάκος Κοκελίδης. Παράλληλα τους συνεχάρη, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα.  

Ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης

Από τη πλευρά του, ο Αρχηγός του Σώματος, Δημήτρης Κατιρτζής έκανε λόγο για το πλούσιο έργο της Ενορίας του Αγίου Χαραλάμπους και ιδιαίτερα του π. Κυριάκου Κοκελίδη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: «τα οφέλη που προκύπτουν από τη δράση της Εκκλησίας είναι πολλαπλά και ουσιαστικά για την τοπική κοινωνία». 

Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» 

Τέλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ZEYΣ» Αλέξανδρος Πούλιος μίλησε με θερμά λόγια για την εκδήλωση τονίζοντας :  «Ο σύλλογός μας φέτος γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα δέκα χρόνια λειτουργίας εδώ στην έδρα του. Δηλώνουμε με την ευκαιρία ότι θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες στις πρωτοβουλίες δρομικού χαρακτήρα της τοπικής ενορίας». 

Όλη η διαδρομή επενδύθηκε μουσικά από ντόπιους καλλιτέχνες. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους Κολιανόπουλο Θάνο, Μαργαρίτη Θεοδώρα, Μαυρομουστακίδη Βασίλη, Μιχαηλίδη Γιώργο, Παπαδόπουλο Αριστείδη, Στοφορίδη Γιώργο, Τσιρίμπαση Γιώργο, Φτάρα Αλέξανδρο.

Βασικό συστατικό επιτυχίας για ακόμη μία χρονιά υπήρξε η εθελοντική προσφορά, η κοινωνική  συνοχή και η αλληλεγγύη.

     

Νικητές και Νικήτριες γενικής κατάταξης

Άνδρες

  1. Γραμμένος Παναγιώτης 18:33 Dada Hairworks
  2. Συμεών Συμεωνίδης Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" με 19:08
  3. Γραμμένος Δημήτρης Ανεξάρτητος- Πολύγυρος Χαλκιδικής με 19:50 

Γυναίκες

  1. Σουλιώτου Αλεξάνδρα Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" με 23.48
  2. Ζωγράφου Αναστασία Ανεξάρτητη με 25.07
  3. Κωνσταντινίδου Μάρθα Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης / Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης με 26.52

 Στους νικητές δόθηκαν εικόνες του Αγίου Χαραλάμπους .

Ειδικές βραβεύσεις έγιναν για τον Παραολυμπιονίκη Δεκάθλου Βύρωνα Θωμαϊδη και για την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Επιπλέον τον Άγγελο Τσάκα που αγιογράφησε τον Άγιο Χαράλαμπο ειδικά για τις ανάγκες του μεταλλίου, βράβευσε ο π. Κυριάκος Κοκελίδης.

Στον επίλογο έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των συνδιοργανωτών ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και χορό.

Ευχαριστίες 

Θερμές ευχαριστίες από τους διοργανωτές απευθύνονται:

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, την Τροχαία Κατερίνης,  στη Δημοτική Αστυνομία, στην Τεχνική Υπηρεσία και σε κάθε εργαζόμενο του Δήμου Κατερίνης που συνέβαλε με κάθε τρόπο. Στην Ποδηλατική Απόδραση Ν. Πιερίας και σε κάθε εθελοντή που συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στις κυρίες του Ε.Φ.Τ. του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης. Στα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων. Στην επιτροπή έκδοσης αποτελεσμάτων και ιδιαίτερα στον Χρήστο Κετσετζή. Στους φωτογράφους του αγώνα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή του αγώνα. 

Επίσης, οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς τους αγώνα: ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε. – Χαρτοβιομηχανία Κατερίνης, Nερό Διός-Μεντεκίδης Α.Ε., ΑΛΦΑ Νεφρολογικό Κέντρο Κατερίνης, Μylos Beach Bar-Πλάκα Λιτοχώρου, Ξηροί Καρποί Από Καρδιάς–Μπαρδάκης Αθανάσιος, Τα Μπινελίκια-Παραλία Κατερίνης, Almira Beach Bar, Εκκλησιαστικά Είδη-    «Το Τάλαντο» Χρήστος Ιωαννίδης, Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Mediterranean Village, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων - Τσιόνογλου Νεκτάριος - , Εlin– Aνανιάδης Σταύρος, Αlutec–Συρανίδης Τάσος, Φρέσκα Αυγά,Κοτόπουλα Κατερίνης – Ξυδούς Ηλίας, Κηροπλαστείο Νεοκαισάρεια Πιερίας - Σιδηρόπουλος Παναγιώτης, Κάβα Ποτών - Ιωακειμίδου, Φρούτα Λαχανικά Αφοί Αποστολίδη, Ζiogas – All Sports, Ανθοπωλείο-Δεμερτζίδης Κωνσταντίνος.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  https://stalagmaties.blogspot.com/2019/08/1224-6-2782019.html?fbclid=IwAR2lHv3hswEEUYVk1IqicZIjpcZNyXwmeos9PTfZCpV8mMrlmP7pxtphvX4

Aναλυτικά αποτελέσματα

6ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, τα αποτελέσματα @RunningNews.gr

2 1

3 4

7 8

9 10

11 16 1

2019.4 2019.6

2019.13 2019.14

6 2

 

Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία τους:

konstantopoulos2

 

 

zeus runners v01

40 YEARS OLYMPIA

maxi

Lydia iiek Logo normal

cWlczW6qTk366

 Extreme stores

Pharos

logo stores

 IMG 4571

 index

logo new

ziogas

 1

received 1119891751377006

  1

received 523711758403738

map

Google Maps Generator by embedgooglemap.net